divendres, 11 d’agost del 2017

ERC no descarta la possibilitat d'incorporar-se al govern municipal



Bel i Monclús anuncien l’obertura d’un període de converses per valorar l’Acord de Governança Estable

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el portaveu del grup municipal d’ERC, Josep Felip Monclús, van avançar, en el marc de la valoració de l’Expoebre, que han obert un període de converses per tal de valorar l’Acord de Governança Estable iniciat fa just un any.
L’alcalde, Ferran Bel, ha destacat que “ara és el moment de fer balanç de la feina feta i d’estudiar altres vies de col·laboració”. Entre aquestes vies hi ha l’opció de seguir a l’igual que s’ha fet fins ara, o bé, la possibilitat que el grup d’ERC s’incorpori al govern municipal.
Bel considera que “ha arribat el moment d’obrir un temps de reflexió que permeti avaluar l’acord i explorar si es pot anar més enllà”.
Per la seva banda, el líder republicà, Josep Felip Monclús, ha dit que “ens cal valorar el treball fet des de l’equip de govern” i que “el suport d’ERC a CiU ha estat del tot constructiu”.
Monclús, ha destacat que “la ciutadania de Tortosa en sortirà recompensada de les sinergies que es puguin produir” i que “en moments com l’actual, és important que les forces independentistes treballin en bona sintonia”.
Així doncs, tal i com han exposat els representants d’ambdues formacions, entre un màxim de quatre o cinc setmanes es prendrà una decisió, just després d’haver-ho exposat a les assemblees de la militància dels dos partits.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 1 de maig de 2017


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada